Anda ada masalah? Boleh hubungi kami di

011-32746769

Apa Komen Ibu

APA KATA IBU TENTANG BLOG NUHABABY.COM ?

11913075_10206459991610952_2026039563_n

” Alhamdulillah, berkat laman web puan. Saya dapat breastfeed anak saya. Moga page puan akan lebih bermanfaat untuk orang lain jugak. Memang banyak ilmu yang saya dapat. ” – Puan A

12769578_1052298158124239_2081706328_n

 ” Alhamdulillah, seronok join nuha team. Banyak info dapat. Sekarang siap ada team dan panduan dari yang ada ilmu dan berjaya. ” – Puan S

12788555_1052297141457674_1559276803_o 12773379_1052297164791005_287802039_o

 ” Alhamdulillah, susu makin banyak. Baby minum lepas tu saya boleh pam untuk buat stok. Saya juga ikut tips-tips yang kat blog penyusuan tu. Ikut dan amalkan makanan yang banyakkan susu badan. ” – Puan H

 

12596048_1052298401457548_1627308368_n

 ” Saya tengok laman web puan, tu yang tak rasa down sangat. Ape pun saya tetap berjuang untuk anak saya yang ni. Saya nak breastfeed dia. InsyaAllah. ” – Puan I

                                                                     12773011_1052296324791089_1370463761_o 12787355_1052296301457758_294775539_o

” Kami tidak hasilkan blog nuhababy.com untuk buat duit.

Tetapi..

Kami buat duit untuk kongsikan lebih banyak lagi

ilmu Penyusuan, Kehamilan dan Berpantang secara percuma

untuk membantu lebih ramai ibu berjaya menyusu bayi dan berpantang dengan betul. “

me

~ Aisyah, NuhaBaby

Hybrid Connect Error : Connector could not be found

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.