Anda ada masalah? Boleh hubungi kami di

011-32746769

Ebook PT

Anda pernah alami 1 masalah utama ini selepas bersalin?

Puting rata, pendek, leper atau mungkin tenggelam (puting buta) sampai anda stress dan sedih sangat sebab tak dapat menyusukan anak langsung?

Sampai bayi anda tak pandai hisap untuk menyusu sebab cari puting tak jumpa?

images

…masalah ini susah nak selesai, sehingga anda gunakan Ebook Puting Tenggelam Bukan Masalah Lagi! yang berkesan dan diuji pada lebih 100 ibu sebelum anda.

download

” Saya dah berjaya direct feeding hari ke-4. Sebelum ni baby tak pandai lekap, sebab tak jumpa puting. Saya follow step buku puan..hari ke-4 saya pantang berjaya direct feeding. ” .  – Puan M

Dulu Anak 1st, sedih gagal menyusu.Inverted Nipple (baby tak jumpa puting)Lepas baca ebook, Dah berjaya menyusukan anak ke-2Pada hari ke-4 berpantang

s

” Sebelum ini masalah puting pendek, baby sampai 4 bulan tak boleh menyusu hanya bergantung pada pam dan susu formula. Akhirnya, lepas 3 hari belajar dari ebook. Baby dah berjaya direct breastfeeding dengan saya ” – Puan A

baby4bulan

download

“Sebelum ni puting rata, anak tak mahu hisap. Sampai melecet dan pedih. Alhamdulillah, lepas dapatkan ebook ini, saya dah jumpa position paling sesuai nak menyusu anak dan anak dah boleh latch”.

“Ebook memang membantu saya untuk ajar anak direct breastfeeding! Melalui ebook ini juga, saya dapat semangat”. – Puan R

12

Siapa saya dan bagaimana saya boleh bantu anda yang ada masalah puting tenggelam untuk berjaya menyusukan bayi anda secara terus melalui ilmu praktikal dalam ebook ini?

me

Saya Aisyah Samat.

Kaunselor Penyusuan Bertauliah dan Pembimbing Ibu Menyusu.

Saya telah berpengalaman membantu lebih daripada 100+ ibu-ibu untuk berjaya menyusukan bayi mereka lepas bersalin.

Saya juga merupakan penulis blog dan ebook penyusuan dan berpantang di nuhababy.com

11087190_894983277189062_119332988_n 11101666_894983273855729_561474522_n

Ebook yang saya hasilkan juga mendapat tauliah dan telah disemak oleh salah seorang Pakar Kanak-kanak Adda, Pakar Paediatrik dan Pakar Penyusuan Antarabangsa (IBCLC) dari Unit Laktasi Kebangsaan, iaitu Dr Hairin Anisa Tajudin.

2

Syarikat kami (NuhaBaby) telah berkongsi lebih 500+ tips kehamilan, penyusuan dan berpantang secara 100% percuma di facebook dan blog.

Ebook Puting Tenggelam Bukan Masalah Lagi!

–6 Teknik Selesaikan Masalah Ibu Yang Tidak Boleh Menyusu–

…Bagaimana menyelesaikan masalah ibu yang putingnya tenggelam supaya akhirnya dapat keluarkan puting dan menyusu bayi sepenuhnya dengan susu ibu secara terus…

Puting Tenggelam

str

 ” Masa mula akak tahu akak 2nd pregnant, memang dah niat dalam hati nak fully breastfeed baby. Anak pertama tak breastfeed langsung sebab akak alami masalah puting tenggelam, ilmu pun tak cukup. Memang bergantung susu formula saja “.

” Bersalin anak ke-2, akak tekad nak berjaya menyusu, minggu pertama memang stress sangat, sebab susu tak keluar, susu tak banyak, anak menangis, family tak support asyik cakap anak lapar” .

” Sampai akak tanya kat Aisyah (melalui Ebook Puting Tenggelam). Belajar dari situlah, sampai hari ni Alhamdulillah dah fully breastfeed. Dari zero sampai sekarang anak dah almost 8 bulan fully breastfeed “. -Puan N

shahida

KLIK SINI UNTUK TERUS DAPATKAN EBOOK

Anda masih lagi ragu-ragu?

Ebook Puting Tenggelam ini bukan sesuai untuk semua orang, ia sesuai untuk ibu yang:

1. Ibu yang pernah gagal menyusu anak sebelum ini dan sekarang sedang mengandung anak seterusnya.

2. Ibu yang sudah bersalin dan hanya bergantung kepada pam susu dan susu formula untuk menyusu bayi

3. Mempunyai komitmen dan semangat untuk belajar dan mencari ilmu penyusuan.

4. Mahu berjaya menyusukan anak secara terus menghisap di dada dan sekaligus menyempurnakan penyusuan penuh selama 2 tahun.

Ebook Puting Tenggelam Bukan Masalah Lagi!

1. Supaya anda yang ada masalah puting tenggelam, boleh timbulkan puting untuk menyusu.

2. Supaya bayi boleh jumpa puting, kembali melekap untuk menyusu dan anda boleh say “goodbye” dekat susu formula dan botol susu.

3. Supaya anda tak lagi susah hati dan rasa bahagia sebab berjaya susukan anak, bayi kenyang dan tak meragam. Anda juga dapat menangkis kata-kata orang yang cakap susu anda tak cukup.

KLIK SINI UNTUK TERUS DAPATKAN EBOOK

Masih lagi tertanya-tanya apa yang anda akan belajar dalam ebook ini?

6 Teknik Utama Yang Anda Akan Belajar Dalam Ebook Ini :

1

2

 

 

 

3

pujuk baby

 

Puting Tenggelam

Berapa Harga Sebenar Ebook Setebal 64 ms Ini?

Sebenarnya, ilmu dan teknik yang anda pelajari dalam Ebook Puting Tenggelam ini kalau anda nak dapatkan di luar sana..Paling kurang anda kena bayar RM 1,180. (Ini harga yang saya sendiri bayar untuk dapatkan ilmu ini)

Tapi, jangan risau..Anda tak perlu bayar sebanyak itu. Sekarang, saya akan kongsikan pada anda ilmu dan teknik penyusuan ini dengan harga serendah

RM 1,180

RM 50 SAHAJA (Beserta 3 Tips Bonus)

KLIK SINI UNTUK TERUS DAPATKAN EBOOK

s

SEBELUM BERSALIN

“Bila saya baca ebook, saya menangis teresak-esak mengingatkan saat itu, sakit keterlaluan buatkan saya tak dapat fokus pada anak. Terima kasih atas ebook ini, semoga saya tak mengalah dan tetap kuat pendirian untuk menyusukan anak kedua yang bakal lahir “. 

SELEPAS DAPATKAN EBOOK

“Pasal ebook tu, sangat sesuai dan isian dia ringkas tapi padat. Akak da bagi suggestion position yang paling sesuai untuk inverted nipple dalam ebook ni. Jadi, ibu boleh FOKUS TEKNIK LEKAPAN yang diajar dan paling BERKESAN PADA SAYA IALAH BREAST SANDWICH”.

“Masa mula-mula try menyusu, saya gunakan teknik ini dan Alhamdulillah baby boleh latch dan sokong breast supaya baby tak terlepas. Sekadar nak berkongsi, Alhamdulillah saya berjaya breastfeed baby kedua saya, walaupun bersalin ceazer. Saya sangat berhutang budi dengan akak sebab jadi penguat semangat untuk berjaya susukan anak walaupun puting tenggelam, tq jadi contoh dan inspirasi saya”.  – Puan F

farihah1 farihah2

Nak Tunggu Nanti Bersalin Bulan Depan Baru Nak Beli Ebook?

Tak ada masalah. Tapi anda takkan dapat tawaran ini:

1. Tak dapat 60 hari money back guarantee

2. Anda akan terus stress dan risau kerana masalah ini masih belum dapat diselesaikan,

3. Anda akan terus tak berjaya menangkis mulut-mulut orang yang cakap susu anda tak cukup.

4. Anda terpaksa tahan telinga dan pekakkan telinga dengar orang kata, “kenapa tak menyusukan anak?” yang buatkan anda rasa macam “aku ni macam tak pandai jaga anak”.

5. Anda masih tak berjaya menyusukan bayi sendiri lepas bersalin dan rasa macam tak normal seperti ibu lain yang berjaya menyusu.

download

” Alhamdulillah, hari ke-18 dah. Berbekalkan ilmu dari ebook, saya berjaya menangkis mulut-mulut yang cakap “susu tak cukup”. Saya dah mahir, puting tenggelam no problem. Susu pun ok, Secukupnya untuk bayi, dia pun tak meragam. ” – Puan S

ana

“Saya sedang mengandung anak ke-4, tidak pernah berjaya menyusukan kesemua anak-anak terdahulu kerana puting tenggelam. Alhamdulillah, setelah dapatkan ebook ini sebelum bersalin. Hari ke-4 saya dapat hasilkan susu badan buat pertama kali seumur hidup saya, dengan panduan dari ebook ini”. – Puan A

1937096_499524333573640_4148544473810251333_n12936709_499524340240306_2404993575584680645_n

Atau anda nak beli ebook ini sekarang? Dan anda akan dapat:

BONUS 1 : TERAPI RANGSANGAN MULUT DAN LIDAH BAYI ( BERNILAI RM 10)

Copy of 3 fakta anda perlu tahu tentang demam kuning!12769620_1050469558307099_1809619018_n

Terapi Rangsangan Mulut (5 muka surat)

Atau dalam bahasa penyusuan dipanggil Oral Stimulation.

Ianya adalah satu senaman mulut yang kita boleh buat pada bayi untuk melatih lidah bayi supaya “menjulur keluar” semula dan akhirnya akan menyusu semula di breast ibu.

Langkah demi langkah untuk melakukan Terapi ini akan diberi secara PERCUMA kepada ibu yang mendapatkan ebook ini.

BONUS 2 : 3 TIPS UNTUK IBU KEMBALI BANYAKKAN SEMULA SUSU BADAN (BERNILAI RM 20)

Copy of Copy of Copy of Copy of Copy of Copy of 3 fakta anda perlu tahu tentang demam kuning! (26)

BONUS 3 : FREE 1-1 ONLINE CONSULTATION (BERNILAI RM 50)

Selepas pembelian, anda juga akan mendapat bimbingan daripada saya sendiri secara berterusan untuk berjaya menyusukan bayi anda & seterusnya berjaya menyusu sehingga tempoh 2 tahun penyusuan.

Sebarang masalah sebarang penyusuan & berpantang, anda boleh hubungi saya (melalui WhatsApp atau Phone Call)

Disini ialah ibu-ibu yang telah mendapat bimbingan daripada saya selepas pembelian ebook.

1 3 2

JAMINAN 60 HARI MONEY BACK GUARANTEE

1466701407-5235082-250x218-60day-png-large-e145

Wang anda dijamin 100% dikembalikan jika anda tidak berpuas hati selepas anda baca kesemua teknik di dalam ebook ini dan merasakan ebook ini tidak membantu menyelesaikan masalah penyusuan anda.

Berapa saya perlu bayar untuk dapatkan 1 EBOOK + 3 BONUS?

(HARGA EBOOK RM 50 + BONUS RM 80 = RM 130)

HARGA ASAL : RM 130

Beli sekarang, anda akan dapat

DISKAUN SEBANYAK RM 80

Jadi, anda cuma bayar RM 50 saja.

KLIK SINI UNTUK TERUS DAPATKAN EBOOK

Anda masih lagi ragu-ragu takut pelaburan anda beli ebook ini tak berbaloi?

Jika anda masih merasakan pelaburan ilmu penyusuan sebanyak RM 50 masih terasa “mahal”, boleh baca komen pelanggan kami di bawah:

13669664_544465395746200_7515555818520379474_n

1. Ini ialah komen ibu yang awalnya tidak berjaya menyusu kerana masalah puting tenggelam.

2. Setelah melabur RM  50 untuk mendapatkan ilmu penyusuan yang betul & teknik mengeluarkan puting supaya bayi kembali menyusu. Ibu ini bukan sahaja berjaya menambah ilmu penyusuan, 

Malah, ibu ini juga telah jimat RM 200 sebulan kerana tidak perlu lagi membeli susu formula!

Inilah harga sebenar ilmu penyusuan, pelaburan ilmu tidak akan pernah merugikan. 

Sekarang. Anda ada 1 pilihan saja.

Boleh anda buat bayaran sekarang, dan dapat 60 hari money back guarantee? 

3 Langkah bagaimana anda boleh download ebook + 3 tips bonus ini sekarang.

Cuma bayar RM50 saja sebagai tanda komitmen.

(Anda dapat 60 hari money back guarantee jika anda tak belajar minimum 1 ilmu bermanfaat dalam ebook ini)

LANGKAH 1 – Anda lakukan bayaran sebanyak RM50 saja ke salah satu akaun bank berikut:

LANGKAH 2 – Hantar bukti bayaran ke nombor di bawah (menerusi Whatsapp) dan berikan maklumat berikut:

1) Nama anda.

2) E-mel yang anda gunakan sekarang (Untuk kami hantar ebook dan tips bonus)

LANGKAH 3 – Selepas bayaran disahkan, kami akan hantar ebook anda ke emel dalam masa 24 jam.

Sila hubungi 018- 669 6769 sekarang jika ada pertanyaan (9 pagi – 5 petang).

 WHATSAPP BUKTI BAYARAN KE 018 669 6769 

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.