Anda ada masalah? Boleh hubungi kami di

011-32746769
Sale!

Gochoc (Coklat 1 kg)

RM116.60 RM85.00

SKU: 21. Categories: , .

Product Description

KANDUNGAN GOCHOC

31

MANFAAT DAN KHASIAT GOCHOC

2 1

Susu Kambing

  • Mudah dicerna & dihadam
  • Kandungan kalsium yang tinggi, baik untuk tulang dan gigi terutama ibu hamil
  • Bantu pembentukan kolagen dalam badan dan pembentukan cairan ketuban.
  • Tingkatkan kualiti dan pengaliran susu ibu

Madu

  • Sumber tenaga semulajadi
  • Kaya zat besi & kalsium
  • Menggalakkan pengeluaran susu ibu

Habbatussauda

  • Meningkatkan sistem imun, tenaga dan stamina
  • Bantu sistem pencernaan
  • Tingkatkan pengaliran susu ibu

Ekstrak Acai Beri

  • Kaya dengan Vitamin A, B1 & E
  • Bantu tingkatkan metabolisma
  • Bantu kawal berat badan
  • Membekalkan tenaga

Protein Beras (Oryza Peptide)

  • Protein yang paling sesuai untuk badan
  • Protein yang mudah dihadam
  • Bantu tingkatkan kadar metabolisma badan
  • Mengurangkan pemendapan lemak bagi mengawal kenaikan berat badan berlebihan
  • Mengandungi asid amino yang penting bagi tubuh badan

KELEBIHAN

download (5)

  • Produk dari kilang Muslim
  • Dikeluarkan oleh Kilang HR Manufacturing (Pengeluar Higoat)
  • Kilang bertaraf GMP & mempunyai sijil MeSTI (daripada KKM)
  • Mempunyai sijil HALAL

KOMEN IBU YANG TELAH MENCUBA

Saya preggy 6 bln..sakit pinggang..saya amalkan minum Go Choc n Alhamdulillah..sakit pinggang dah kurang n lebih bertenaga..Terbaiklah Gochoc!

~ Pn Zubaidah, Pahang.
 
Alhamdulillah, akak rs banyak2 susu kambing tepung Go Choc yg paling sedap..sebab x berbau dan x de rs hamis pn…dan sepanjang bln puasa haritu akk mmg amalkan bersahur dgn Go Choc dan tamar, mmg Alhamdulillah walaupun menyusu tak rasa letih n lapar sgt..akk sgt recommend pd sape2 yg nak cuba amalkan susu kambing, try lah Go Choc.. InsyaAllah pasti tak kecewa. Gochoc mmg terbaik.
~ Pn Faezah, Johor.
 
Susu kambing Go Choc. Hampir 1 minggu cuba dh dapat kesan yg positif..byk kelebihannya..trutama buat ibu hamil..sblum ni rsa krem kaki (kejang) tp skrang dah xda dh..Alhamdulillah..xda kejutan letrik lg tgh2 mlm wlupun tdo dlm aircond. Lg 1 susu kambing ni best..bau pon x hamis..siap ada habatus sauda lg..klu sebelum ni ada higoat tp skrang dh ada susu khas tuk mommy2..da x risau tkut susu tiruan da. Tkasih byk pd kak Aisyah pasni leh order lg. Sy suka.
~ Pn Zahrawani, Pahang.
 
Zana suka Go Choc sbb saya rasa sihat, especially sbb breastfeed kan cpt lapar tp pantang limited makanan nak ambik so akan lemah dan moody. So Zana mmg minum banyak Go Choc, senang buat, sedap dan mengenyangkan. Dah beberapa minggu ni x minum Go Choc susu nampak x lemak berkrim, maybe sbb kurang mknn lain yg berkhasiat jugak sbb berpantang kan.
~ Pn Zana, Selangor.

11873762_137037023303359_619936204090854556_n 11026280_137036706636724_455135942088853468_n 11918951_137036703303391_6418525942980986690_n 11902467_428896133969794_3571827369192827424_n

CARA PENYEDIAAN/CARA MINUM

3

 

Aisyah Samat

Aisyah Samat

Ibu kepada 2 cahaya mata - Nuha Areefa & Umar Furqan

Pemilik website & blog nuhababy.com

Kaunselor Penyusuan Bertauliah dan Pembimbing Ibu Menyusu.

Berpengalaman lebih 5 tahun membantu ramai ibu menyelesaikan masalah penyusuan & berpantang.

Penulis ebook & blog untuk topik kehamilan, penyusuan dan berpantang di nuhababy.com

Antara ebook Puan Aisyah ialah :

1) Ebook Khas Buat Ibu Hamil

2) Ebook Puting Tenggelam Bukan Masalah Lagi!

3) Ebook Manual Pengurusan Susu Ibu Perahan

4) Ebook Checklist Ibu Berpantang 44 Hari

5) Ebook Senarai Pemakanan Ketika Berpantang
Aisyah Samat

Additional Information

Weight 0.5 kg
Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.